Ons team

Positief, vernieuwend en verbindend

De mens staat centraal

Interface ICT Force helpt organisaties om In een snel veranderende wereld wendbaar en weerbaar te worden. Dit doen we door kennis en capaciteit aan te bieden rondom alledaagse ICT-vraagstukken.

Ons team heeft jarenlange ervaring met het leveren van flexibele capaciteit aan een breed scala van organisaties. Van gemeentes tot ministeries en van het MKB tot grote zakelijke dienstverleners. Hierdoor zijn we in staat om pro-actief, op alle niveaus, met onze klanten mee te denken en hen van een passend advies te voorzien.

We streven naar een lange termijn relatie met zowel onze mensen als klanten. Dit doen we aan de hand van een aantal principes waar wij sterk in geloven. Vertrouwen vormt in onze samenwerking altijd de basis. Hierdoor leren we elkaar steeds beter kennen en begrijpen. En dit resulteert uiteindelijk in een steeds hoogwaardiger resultaat.

Ontwikkeling staat centraal. De ontwikkeling van de mensen die voor ons werken. De ontwikkeling van organisaties waar we voor werken. Maar zeker ook de ontwikkeling van onze eigen organisatie. Zonder onszelf eens in de zoveel tijd een spiegel voor te houden, bestaat de kans dat de binding met de wereld om ons heen verwaterd.

Om deze beloftes in te kunnen lossen werken we met mensen die inhoudelijk expert zijn en vooroplopen in hun vakgebied. Mensen die als persoon positief, verbindend en vernieuwend naar de wereld om ons heen kijken en denken in kansen in plaats van belemmeringen.

Nieuwsgierig geraakt, of wil je graag meer weten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Ons team