Om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een bevlogen, ondernemende en positief ingestelde Community Manager die met Interface ICT Force de volgende stap wil maken. Ben jij flexibel ingesteld, kun je meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden én krijg je energie van het opbouwen en onderhouden van een netwerk van professionals en klanten? Lees dan snel verder!

Over Interface ICT Force
Onze filosofie is dat elke organisatie zich verder moet ontwikkelen tot een organisatie waarin ICT een integraal onderdeel is van het bedrijfsproces. De digitalisering verandert onze samenleving op een snelle manier. Overheid, bedrijfsleven en burgers zoeken naar nieuwe structuren die gebaseerd zijn op levensstijl en veiligheid. Dit heeft grote gevolgen voor organisaties en vraagt om flexibiliteit en weerbaarheid. Organisaties moeten snel en adequaat kunnen reageren op veranderingen en in staat zijn om te anticiperen op de uitdagingen van onze tijd. Dit vraagt om professionals die organisaties helpen groeien door middel van kennis en expertise. Interface ICT-Force beschikt over deze ICT-professionals. Om onze klanten en opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een bevlogen, ondernemende en positief ingestelde Community Manager die met Interface ICT Force de volgende stap wil maken. 

Functieomschrijving

Als Community Manager ben je onderdeel van het bevlogen team van Interface ICT Force en speel je een cruciale rol in de groei van onze organisatie door de juiste professionals voor onze opdrachtgevers te vinden en te verbinden. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces en streeft naar een optimale match tussen klanten en kandidaten door jouw diepgaande kennis van zowel de klant als de kandidaat.

Wie ben jij?

Wij zoeken een ondernemende en enthousiaste professional met een mensgerichte instelling. Je bent flexibel en hebt geen moeite met meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Je krijgt energie van het opbouwen en onderhouden van een netwerk van professionals en klanten en bent in staat om kansen te signaleren en obstakels te overwinnen. Enige kennis van IT is een pre.

 

Wie zijn wij?

Interface ICT Force is een groeiende organisatie die bedrijven, die willen groeien in een sterk veranderende digitale wereld, voorziet van de best passende ICT-professionals. Onze filosofie is gericht op het ontwikkelen van organisaties tot een plaats waar ICT een integraal onderdeel vormt van haar bedrijfsprocessen en antwoord geeft op veranderende marktontwikkelingen

Dit krijg je van ons

Bij Interface ICT Force krijg je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid en de kans om mee te bouwen aan een mooie organisatie. Je maakt onderdeel uit van een jonge en dynamische organisatie waar leren, presteren en genieten het DNA is en mensen echt gezien en gehoord worden.

Wat krijg je nog meer?

  • Een marktconform maandsalaris voor een functie van 36-40 uur per week
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • Een contract voor 7 maanden (waarvan 1 maand proeftijd) met uitzicht op een vast dienstverband
  • De mogelijkheid om te groeien en te leren in een jonge en dynamische organisatie
  • De mogelijkheid om te werken waar je wil, met ons kantoor in Nieuwegein als standplaats

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in recruitment
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Een rijk netwerk binnen de cloud-engineering is een pluspunt.

Ben je geïnteresseerd in deze mooie rol en klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Rob Vlassak via telefoon of app (06-13873122), of stuur een e-mail naar recruitment@interface-ict.nl.