Als .NET Ontwikkelaar werk je continu aan het verbeteren, onderhouden en innoveren van software.  

Wat ga je doen?

Als .NET Ontwikkelaar werk je continu aan het verbeteren, onderhouden, uitbreiden en innoveren van de software die wij in teamverband ontwikkelen, bouwen en/of onderhouden voor onze klanten. Scrum is onze methodiek. De software komt tot stand via kleine iteraties en er wordt gewerkt in kleine multidisciplinaire teams. Op die manier vindt er een ruime uitwisseling plaats van kennis en ervaring en wordt er continu uitbreiding en verbetering van onze oplossing naar de markt gebracht. Je werkt in een scrumteam op basis van user stories. Vaak werk je zelfs mee aan de totstandkoming hiervan.

 

De omgeving waarin je komt te werken is erg dynamisch. Naast wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappij is vooral de technologische ontwikkeling hier een belangrijke reden voor. Realtime verwerking en ontsluiting van data d.m.v. secure api’s is steeds meer gemeengoed hierbij. De afdeling Product Development is verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en uitbouwen van onze oplossing. De collega’s luisteren goed naar de markt en de wet- en regelgevers, overleggen met collega’s uit andere delen van onze organisatie, analyseren de wensen en eisen van klanten en vertalen deze naar oplossingen. De applicatie is onderdeel van het Youforce Human Capital portfolio. Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan oplossingen en hiermee bepaal je mede het succes van het team waarin je werkt.

 

Wat we graag in jou terug zien

Gevraagde expertise

Nieuwsgierig geraakt? Of wil je graag aanvullende informatie over de functie? Neem dan direct contact met ons op via recruitment@interface-ict.nl of door te bellen/appen met 0613873122.